kondelureskogen header

kondelureskogen header

Fia

fia pus

fia pus

Dette er en artig katt. Ble født med beinet i klem. Lenge var hun derfor sist i kullet til det meste. Vi har også hennes søster, frøken Sabeltann. Hun var lenge overlegent større enn Fia. Plutselig snudde det seg. Det virker som om Fia jobber hardt for å ta igjen det tapte. Oppdra en katt? Joda, det er da mulig det. Her trengs det virkelig!

Frida

Frida

Frida

  • Dette må være den mest spennende katt som finnes.
  • Ja, det sier selvfølgelig alle katteeiere, men denne gangen er det sant!

Fionella

fionella

fionella

  • Dette er Fionella. På bildet er hun 4 mnd gammel. Datter av Fredag, og datterdatter av Dronning Maud.
  • Tror hun kan bli en riktig staspus!
  • Om man klikker på les mer under Fredag, ser man Fionella som bittelita.

Ophelia

Ophelia

Ophelia

Da jeg møtte Ophelia, hadde jeg aldri hatt noe reelt møte med en katt før. Hun var en meget spesiell dame som gikk langt i ikke å akseptere meg. Det sjarmerte meg veldig det også. Det endte med at jeg måtte holde et noe mer alvorlig foredrag for henne da hun begynte å knurre til meg om jeg gikk på steder hun ikke hadde godkjent. Etter det var jeg akseptert resten av hennes liv. En riktig staselig katt var hun. Den selvfølgelige sjefen i vår katteflokk og en kompis for hennes svært få utvalgte mennesker.

Fredag er en gaupe?

Fredag er en gaupe

Fredag er en gaupe

  • Neida, Fredag er ingen gaupe. Hun er en fredens katt. I dag, 6. juni - 05 fikk hun sine tre første fine unger. Fødselen var lang for henne, men hun klarte seg fint. Bildet er tatt midt under fødselen, og hun hadde det ikke helt godt.
  • Hun la dem i godstolen i stua. Joda, det måtte hun da få lov til!
Link til lako.no, Leif Gunnar Erlandsen