kondelureskogen header

kondelureskogen header

NYHET

selvp

Det er med blandede følelser jeg for første gang skal vise frem fotografier på utstilling. Det blir i anledning den Internasjonale Flyktningedagen den 20. juni i Askim. Mer om dette senere.

Foto

Med foto kan man på en svært direkte måte ta med seg et lite stykke øyeblikk og bære det med seg hjem. Deretter kan man se på det, vurdere det og forvalte dette øyeblikket så ærlig og omhyggelig man kan. I dette ligger utgangspunktet for min fotointeresse.

For snart 4 år siden, hadde jeg med meg noen eksempler på mine fotografier til Espen Tveit på Mysen. Han er en svært dyktig fotograf som bor og jobber på Mysen. Det var starten på min fotointeresse. Jeg startet med mørkeromsarbeid, og gjennom Espen Tveit opplevde jeg for første gang magien i å se bildet tre frem i et bad med kjemikalier. Mine små øyeblikk i mørkerom er faktisk blant mine største kreative øyeblikk, og jeg er, selv i vår moderne tidsalder, svært glad for at jeg startet nettopp i mørkerommet. Jeg er nå helt i startfasen av å utforske digital behandling av bilder. Føler meg fortsatt relativt ny her i verden med alt som har med foto å gjøre, men drister meg til å vise frem noen få bilder. Jeg har fortsatt stor nytte av veiledning av Espen Tveit.

Ny fotoside under utvikling

Jeg er i ferd med å utvikle en ny nettside, http://foto.kondelureskogen.no

Link til lako.no, Leif Gunnar Erlandsen